Реклама
Реклама
05.11.16 12:23

Черкащани підкорили кулінарний фестиваль у Києві (ФОТО)


Реклама
Черкащани підкорили кулінарний фестиваль у Києві (ФОТО)

 

Вихованці Черкаського вищого професійного училища здобули 6 призових місць на  Всеукраїнському  конкурсі професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» та II Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST – 2016».

Про це повідомляє прес-служба Департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Черкаська команда змагалася у конкурсах за такими категоріями: ресторанний сервіс, кондитирське та кулінарне мистецтво.

Кондитерське мистецтво

Золоту медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016» здобула учениця групи № 3 Аліна Бабич, яка виготовила  художню роботу з тіста «  З Україною в серці ».

Ресторанний сервіс

Ця категорія включала такі етапи: порціонування напоїв та вміння рухатися з тацею; складання серветок, сервування тематичного святкового столу, його презентація та візитна картка учасника, закладу.

 Училище гідно представила, виборовши золоту медаль  Всеукраїнського  конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» та бронзову медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016», учениця групи № 25 – Вікторія Калініна.

Кулінарне мистецтво

Кулінарний фестиваль був представлений у 4 номінаціях.

У номінації «Кращий шеф-кухар»  бронзову медаль II Міжнародного кулінарного  фестивалю «BESTCookFEST – 2016»   здобув учень групи № 22 –  Данило Федоров, а в номінації «Сучасна кухня» бронзовою медаллю нагороджена учениця групи № 22 – Каріна Назаренко.

Відзначений сертифікатом лауреата фестивалю «BESTCookFEST – 2016»  у номінації «Вегетаріанська страва»,учень групи № 15 – Ярослав Соколов.

 Номінація «Чорна скринька» включала командне змагання, яке виконували 3 кухарі. Завдання для конкурсантів було таємним. Впродовж години і двадцяти п'яти хвилин із запропонованого набору продуктів учасникам потрібно було  приготувати 3 страви (холодну, основну страву та десерт) та склали до них технологічні картки.

 У цьому пекельному змаганні, нарівні з метрами кухарського мистецтва ресторанів «Авалон», «Royal» , BLCK MRKT, Гільдія кухарів і шеф-кухарів, свій професіоналізм показали  випускники Черкаського вищого професійного училища Сергій Скиба, Руслан Макій та Дмитро Петренко і здобули почесну бронзову медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016».

Читайте нас у Telegram-каналі. Там коротко і ясно.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter
#Київ #кулінарія #фестиваль #перемога

Останні новини

23 квітня 2024
Читайте нас у Telegram. Підписуйтесь на наш канал
20:19
На Черкащині можливі підтоплення
19:16
На Уманщині чоловік зґвалтував та задушив жінку, яку збив на дорозі
17:21
Водія черкаської маршрутки, який порушив ПДР в центрі міста, притягнули до відповідальності (ВІДЕО)
17:13
Біля черкаського санаторію заклали сад магнолій та сакур
16:46
На Золотоніщині чоловік зарізав свого товариша
16:12
Екснардеп від Черкас Поплавський запартнерився із міською радою
15:51
У Черкасах оновили меморіальну дошку пожежному
15:10
Черкащанин за 10 тисяч доларів хотів допомогти ухилянтам перетнути кордон
14:46
На війні загинув уманчанин
13:34
Деякі черкаські вулиці та бульвар залишились без світла
13:05
У Черкасах чоловік жорстоко побив свою дружину
12:43
У Черкасах розшукали дівчину, яка загубилася
12:03
Конфіскували квартиру: жителька Черкас отримала вирок за фотографування наслідків авіаудару
11:34
У Смілі проведуть в останню путь військовослужбовця
10:54
На Черкащині синоптики прогнозують грози
10:15
У Черкасах десятки будинків лишились без електропостачання
09:50
На Черкащині браконьєр наловив риби на майже 100 тисяч
09:33
На Звенигородщині матері загиблого військового передали бойовий прапор його бригади
08:02
Над Черкащиною вночі збили ворожі цілі
22 квітня 2024
20:04
Військового з Чорнобаївщини візначили медаллю
19:04
Черкащан попереджають про відсутність гарячої води за деякими адресами
18:05
Житель Черкаського району ухилився від призову та проведе до 3 років у в'язниці