Реклама
Реклама
15.01.18 13:12

Видовищні матчі та красиві голи. У Черкасах пройшов шостий тур обласного чемпіонату із футзалу


Реклама
Видовищні матчі та красиві голи. У Черкасах пройшов шостий тур обласного чемпіонату із футзалу

 

У ПС "Будівельник" 14 січня відбувся чергові матчі у рамках чемпіонату Черкаської області із футзалу.

До вашої уваги звіти та післяматчеві коментарі учасникій подій, інформує Черкаський спорт.

6 тур, 14 січня (неділя) 2018 року

(1 ліга) «Мелагрейн» Черкаси  «Мрія» Червона Слобода 4:4 (3:0)

 Голи: Молчан, Пуш, Черняк (2) – Швиденко, Безродний (2), Семенюк 

Черговий тур почали команди, які до цього ще турнірних очок ще не здобували. Матч команди почали не на великих швидкостях. Тож і гострі моменти біля обох воріт виникали не часто. Мінімальна перевага по володінню м’ячем перші 5-6 хвилин зустрічі була на боці червонослобідської команди, але здається черкащани особливо цим не переймалися і зробили ставку на проведення якісних контратак і відразу від цього з’явився ефект: спочатку на 9 хв. взяттям воріт суперника відзначився Молчаначерез кілька хвилин дві атаки-близнюки ефектно завершив ЧернякДо завершення першої половини зустрічі гості мали нагоду скоротити відставання у рахунку, але у завершальній стадії їм не вдалося цього зробити.  

140118 1 Другу частину гри активніше почали гравці «Мрії» і на 22 хвилині гри удар у виконанні Безродного досяг мети – 3:1. Розвинути цей локальний успіх команді із Червоної Слободи не дав суперник, який акцентував увагу на захисті. Та згодом черкащани знову вдалися до активних дій у нападі, де діяли не так агресивно, як потрібно було. Натомість суперник проявив більше бажання забити м’яч і на 33 хвилині гри Безродний оформлює дубль – 3:2. Далі команди обмінялися забитими голами і за 2 хвилини до закінчення матчу рахунок був 4:3. В атаку йдуть черкащани, але отримуть у відповідь контратаку, яку завершує Швиденко – 4:4. За кілька секунд до завершення гри героєм зустрічі міг статичеркащанин Лут, але не зумів реалізувати 6 метровий удар. 

140118 2

 

Тарас Мовчан, гравець команди «Мелагрейн»

 

Макар Погребняк, гравець команди «Мрія»

 

(1 ліга) «Капрі-Трейд» Черкаси – «Олімп-Черкасиелеваторторг» Руська Поляна 1:1 (0:0)

Голи: Гаврюшенко – Титаренко

Ця зустріч мала особливе значення для обох команд: черкащанам потрібна перемога  для того, щоб продовжувати «золоту» гонку, а руськополянській команді виграш дозволяв наблизитися до лідируючої групи. Проте незважаючи на важливість турнірних очок гру команди почали не на високих швидкостях. При доволі таки неквапливому темпі у перші 5 хвилин зустрічі ближчим до успіху був «Капрі-Трейд», але шкіряна куля після ударів Орла і Скворцова дивом не влетіла у ворота «Олімп-Черкасиелеваторторг». Гольові моменти не додали свіжості гравцям обох команд і вони продовжували проводити багатоходові комбінації, які не завжди вдавалося завершувати прицільним ударом.

140118 3 Відразу після перерви Руська Поляна могла відкривати рахунок у грі, але гравець не зумів із вигідної позиції влучити ворота. Через кілька хвилин уже черкащанин не зміг дотягнутися до м’яча, а так міг би створити небезпеку біля воріт «Олімп-Черкасиелеваторторг». Тут же від руськополянців «полетіла» відповідь і лише реакція Дяка, не дозволила сфері після удару Караушана влетіти у ворота. Через мить вже стійка воріт рятує Руську Поляну від неприємностей. Далі спрацювало вже відоме футбольне правило і Гаврюшенко із «Капрі-Трейду» відкрив рахунок у матчі – 1:0 (29 хвилина матчу). Нарешті після цього команди ввімкнули швидкості і, відповідно, гра пожвавішала. І знову у гостей близьким до успіху був Караушан, але після удару зі штрафного м’яч влучив у перекладину воріт і по ходу голову когось із черкаських гравців і вилетів у поле. За півтори хвилини до закінчення гри на удар руськополянського гравця реагує Дяк.  «Капрі-Трейд» не ризикує і не поспішає йти вперед. Натомість їхній суперник за 48 секунди до закінчення матчу зрівнює рахунок 1:1. 

140118 4

Володимир Марущак, президент клубу «Капрі-трейд»

 

Олександр Караушан, гравець команди «Олімп-Черкасиелеваторторг»   

 

 (вища ліга)  Червона Слобода – «ПД Пивас» Черкаси  2:1 (1:1) 

Голи: Шкондін (2) – Хрипченко 

Варто відзначити, що нарешті команда «ПД Пивас» зібралася у повному своєму бойовому складі. У попередніх двох матчах кадрові проблеми черкащан позначилися на результаті: обидві зустрічі були програні. Тож «пивасики» з перших хвилин пішли на штурм воріт суперника, який у чемпіонаті ще не здобував турнірних очок. На майданчику багато емоцій, але атакам гостей гри не вистачає гостроти. Натомість Червона Слобода атакує мало та ефективно і на 7 хвилині гри відкриває рахунок у матчі – 1:0. Зрозуміло, що пропущений гол «завів» черкащан і вони змушені були кинути усі сили на ворота суперника. На вістрі атак «ПД Пивас» Хрипченко, який все частіше б’є по воротах. На 13 хвилині гри все тому ж Хрипченку вдається зрівняти рахунок у грі. Червона Слобода відповідає кількома гострими моментами, але на їхні прицільні удари реагує воротар Зоря.  

140118 5 Відпочивши, черкащани підняли темп гри і мали можливість змінити рахунок, але двічі Маслу не вдавалося влучити у ворота із вигідної позиції. Червона Слобода притримується принципу «тихіше їдеш – далі будеш», а от їхній суперник помітно нервує і допускає багато неточностей при передачах. На 30 хвилині Сидоренко гарматним пострілом завершує перспективну атаку Червоної Слободи, але б’є повз воріт. «ПД Пивас» транжирить черговий гольовий момент: Маслу не вдається замкнути дальню стійку. За 5 хвилин до закінчення гри у Червоної Слободи 5 загальнокомандних фолів. На 36 хвилині Шкондін ефектним ударом виконує штрафний удар – 2:1. Далі черкащани отримують шанс зрівняти рахунок у матчі, але Хрипченко не реалізує 9 метровий штрафний удар. Далі триває напружена кінцівка зустрічі, але матч так і закінчується, з дещо сенсаційним результатом.     

140118 6

Микола Безгуба, гравець команди «ПД Пивас»

 

Олександр Дяченкогравець команди «Слобода»  

 

(вища ліга) «Громада» Черкаси – «Рятівник» Черкаси 3:1 (1:1) 

Голи: Осика, Пономаренко, Вакуленко – Вермянчук 

На відміну від попередніх матчів ігрового дня, тут очікувати першого голу довелося не довго: вже на другій хвилині гри «Рятівник» забиває гол. Очікувалося, що Панченко і компанія розвине успіх, але вийшло так, що «Громада» з гідністю прийняла удар і на рівних продовжила гру. Невеличка територіальна перевага «рятівників» не мала ефекту, натомість їхній суперник діє виважено і на 16 хвилині гри Осика влучним ударом зрівнює рахунок у матчі – 1:1. Цікаво, що сьогодні це третій матч поспіль, коли команди йдуть на перерву при нічийному рахунку. 

140118 7 Маючи на увазі, що цей тур претендує отримати статус «нічийний синдром» команди доволі активно почали другий тайм. Щоправда помітно, що більш свіжіший вигляд мають гравці «Громади», яка на 24 хвилинні зусиллями Вакуленка виходить вперед – 2:1. «Рятівник» відповідає гострим моментом, але Панченко по центру не вдається влучити у ворота. Деякий час на майданчику точиться рівна боротьба, де максимум із ситуації «вижимає» господар матчу і збільшує за 9 хвилин до фінальнуї сирени свою перевагу до 2 м’ячів – 3:1. Прогнозовано гості організовують штурм воріт суперника, де двічі Блонський небезпечно б’є і м’яч у лічених сантиметрах пролітає повз ворота. За мить до фінальної сирени не влучає у ворота Агарін К. 

140118 8

 Владислав Панченко, капітан команди «Рятівник»

Сергій Шамаратренер команди «Громада»  

 

(1 ліга)  Михайлівка Кам’янський р-н – «Альянс» Черкаси  0:3 

Команда з Михайлівки на матч не з’явилася, тож згідно регламенту чемпіонату Черкаської області серед команд першої ліги сезону 2017/2018 рр. їй зарахована технічна поразка 0:3, а, відповідно, команді «Альянс» Черкаси зараховано технічну перемогу 3:0. 

(вища ліга)  «Металіст» Миронівка – Катеринопіль  2:3 (0:2)

Голи: Шмельов, Андронюк – Приходько, Силка (2) 

Незважаючи на те, що команди перед цією грою знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці, очікується цікаве протистояння. У підтвердження прогнозу перші 5-6 хвилин майже постійно м’ячем володіє «Металіст» (3 місце турнірної таблиці знизу). Катеринополю ніяк не вдається «зацепитися» за м’яч, а їхні дальні удари є досить не точними. А як Білоус на 10 хвилині матчу не влучив у пусті ворота взагалі незрозуміло. Поступово інціативою у грі заволоділи гості, а по ходу у суперника набралося 5 загальнокомандних фолів, за що вони були покарані, коли отримали шосте попередження. Далі гості не зменшують оберти і Силка згодом подвоює перевагу своєї команди. Катеринопільчани наприкінці тайму застосовують пресинг, змушуючи суперника помилятися, але справа до забитого голу не доходить. Команди пішли на перерву.    

140118 11 Першими після відпочинку могли забити гол миронівські футзалісти, але при виході сам на сам з воротарем Соколовським, не зуміли його обіграти. Далі у центрі уваги знову катеринопільський голкіпер, який лише за дві хвилини чотири рази виручав свою команду від неминучого голу. Та на 26 хвилині ніхто не зміг врятувати гостей гри від голу після удару Гончарова – 1:2. Після цього гра стала ще жвавішою і, відповідно, цікавішою для глядачів. «Металіст» додає обертів і Шмельов з гострого кута зрівнює рахунок у матчі – 2:2. До закінчення зустрічі 8 хвилин. Згодом «Металіст» отримує 5 командне попередження. Гості роблять відчайдушній ривок і досягають бажаної мети, завершивши атаку влучним ударом – 2:3. За півтори хвилини до завершення гри Катеринопіль отримує право на 9 метровий удар, але Білоус його не реалізує. Через 30 секунд теж саме робить партнер Білоуса по команді Чернієнко.  

140118 12

Віталій Діденко, гравець команди «Катеринопіль» 

 

(1 ліга) Косарі Кам’янський р-н – «Зоря» Білозір’я 10:3 (4:3) 

Голи: Андрюшкін (2), Губа (4), Кравченко, Безлюда (3) – Зенков, Тимошниченко, Дубина 

З перших хвилин гри було помітно, що до цієї зустрічі обидві команди підійшли максимально мобілізованими. Свою зарядженість на результативну гру команди почали демонструвати із 4 хвилини, коли «Зоря» відкрила рахунок у матчі. А далі обидві сторони влаштували таку собі «перестрілку», яка відзначалася влучними попаданнями у ворота. Щоправда слід зазначити, що у білозірців дещо невпевнено зіграв у першій половині зустрічі їхній голкіпер, що і позначилося на рахунку - 4:3 після першого тайму на користь команди з Кам’янського району.   

140118 13 Й після перерви команди не збавляли темп. Гра проходила на зустрічних курсах, де на 25 хвилині гри футбольна фортуна посміхнулася знову косарській команді. «Зоря» активізувалася, але створювати небезпечний моменти їй ніяк вдавалося. А от у їхнього суперника, як то кажуть, пішла гра, з результативним завершенням атак. За 4 хвилин до закінчення зустрічі рахунок був 8:3 на користь Косарів і здається, що питання по переможцю гри вирішене. Ближче до завершення матчу ще двічі вони відзначилися взяттям білозірських воріт. Не день «Зорі» виявився, та й у суперника у ворота влітало практично все.      

140118 14 

Богдан Губа, гравець команди «Косарі»

 

Віктор Єрошов, тренер команди «Зоря»  

 

(1 ліга) Будище Черкаський р-н – «Шполабудматеріали» 1:4 (0:2) 

Голи: Поліщук – Ветушко, Вальчуковський (2), Шевчук (автогол) 

Чергове напружене протистояння. Хоча по великому рахунку у чемпіонаті зараз усі матчі мають важливе турнірне значення у боротьбі команд за призові місця. 

Дещо розмірений темп цього матчу на 8 хвилині порушили шполяни і повели у рахунку. Суперника такий стан справ звісно не влаштував і були включені додаткові швидкості. У Будище на вістрі атак Бойко, якому комфортно грати поруч із Гудом, Лісняком і Поліщуком.  «Шполабудматеріали» грамотно обороняється, де виділяються Мачульський і Калашнік і при першій нагоді команда атакує. На 16 хвилині поєдинку один з контрвипадів шполян знову завершується забитим м’ячем – 0:2. Наприкінці тайму відмінну нагоду скоротити відставання у рахунку у будищанців мав Лісняк, але гравець замість того, щоб віддати пас сам почав обігрувати воротаря і програв дуель. 

140118 15 Зрозуміло, що після великої перерви Будище взялося активно вирішувати своє проблемне питання. Протягом 6 хвилин господарі матчу майже без пауз тримало в напрузі шполянські ворота, але при цьому не досить уважно зіграли в захисті, пропустивши результативний прохід Вальчуковський і рахунок став для будищанців катастрофічним – 0:3. Далі ситуація на майданчику кардинально не змінилася і господарі матчу продовжують мати теротиріальну, але не матеріальну перевагу. Все частіше господарі атакують  вп’ятьох та за 2,5 хвилини до завершення гри «Шполабудматеріали» забиває 4 м’яч. Майже відразу будищанці «розмочують» рахунок у матчі – 1:4, але на більше вже не вистачило часу.  

140118 16

Юрій Дмитренко, тренер команди «Будище»

Сергій Мачульський, гравець команди «Шполабудматеріали»  

 

(вища ліга)  «Хімелектробуд» Черкаси – Яснозір’я Черкаський р-н 4:10 (1:4) 

Голи: Давиденко, Нікішов, Потапов (2) – Чорний (5), Колос (3), Ткаченко, Мишенко 

Вже на 3 хвилині матчу рахунок було відкрито – Чорний влучно завершує атаку яснозірської команди. Не пройшло і однієї хвилини, як Авер’янов у «Хімелектробуда» у своїй штрафній порушує правила, за що отримує червону картку. Пенальті чітко реалізує Колос. Далі усі події переважно відбуваються біля воріт черкащан, які захищає Гацанюк і не є номінальним воротарем, а був змушений виконувати цю функцію. Цікаво, що у минулому турі ворота хімелектробудівців також захищав Гацанюк і тоді він пропустив один м’яч, а його команда виграла. Станом на кінець першого тайму рахунок уцій зустрічі був вже 4:0 на користь команди із Яснозір’я, щоправда черкащанам вдалося забити гол «у роздягальню».  

140118 17 

Після перерви «Хімелектробуд» знову забиває гол (2:4) і ситуація для них стає обнадійливою. Суперник зі свого боку не кинувся стрімголов забивати, а ретельно почав готувати атаки і на 26 хвилині, а потім двічі на 28 хвилині робить рахунок розгромним – 2:7. Далі команда з Черкаського району зосередилася на атаках справно забиваючи, щоправда при цьому і пропускаючи від  «Хімелектробуду».  

140118 18

Олег Шадхін,  гравець команди «Яснозіря»

Максим Авер’янов, гравець команди «Хімелектробуд» 

 

(вища ліга) «Росава-Наша Ряба» Степанці – «Митниця» Черкаси 1:2 (1:1)

 Голи: Волошенко – Зоря, Волошенко (автогол)

Першими рахунок у грі мали відкривати черкащани, але на 2 хвилині гри у Корольова не вийшов удар, хоча позиція для цього була відмінна. Далі на майданчику точилася позиційна боротьба, де одна одній команди не поступалися. Нарешті на 8 хвилині гри Зорі із «Митниці» вдається вивести свою команду вперед. Не пройшло і хвилини як степанецька команда зрівняла рахунок – 1:1.  Команди продовжують грати, не збавляючи темпу. Швидше грають – менше часу на прийняття рішень, відповідно і помилок більше. Поки в обох команд захист домінує над атакуючою ланкою. 

140118 19 Насамперед цей матч ввійде в історію 6 туру, як четвертий поєдинок, який після 1 тайму, закінчується внічию. Як показує практика такий рахунок говорить проте, що футзалісти бережуть сили на другу частину. Так і тут сталося. Команди додали у русі. Протягом 10 хвилин II половини гри багато боротьби на майданчику, де справа до конструктивних дій у гравців ніяк не доходить.

З наближення ігрового часу до завершення помітне хвилювання у діях гравців. «Митниця» намагається Зорю постачати верховими м’ячами, але голкіпер з протилежного боку ігрового поля був готовий до таких дій. Та не зміг Сорокін уберегти свої ворота від пропущеного голу за півтори хвилини до фінальної сирени – 1:2. Та все ж доля гри вирішувалася на останніх секундах гри, коли Мірошніков з метра «розстрілював» ворота «Митниці», але дуже самовіддано зіграв голкіпер черкащан Хоменко і не дозволив шкіряній кулі влетіти у його ворота.  

140118 20

Олексій Конюша,  гравець команди «Росава-Наша Ряба»

Іван Хоменко,  капітан команди «Митниця»  

 

(екстарліга)  «Арка-UKRAVIT» Черкаси – «ПП Валюк» Черкаси  1:3 (0:1) 

Голи: Стайков О. (автогол) – Стайков О.,  Сагун, Колеснік 

Зі старту «ПП Валюк» акцентовано пішов на штурм воріт своїх опонентів. Але час швидко спливав і рахунок залишався незмінним.  «Арка-UKRAVIT» більше переймається захистом своїх воріт чим атакувальними діями. На табло вже 10 хвилина зустрічі, а рахунок так і не відкрито. Гравці багато рухаються, але до конструктиву справа не доходить. На 14 хвилині матчу гостям все таки вдається результативно завершити одну з атак – 0:1. «Арка-UKRAVIT» спробував відповісти тим же, та суперник активно пресингуючи змусив їхні наміри відкласти. За дві хвилини до завершення тайму господарі матчу змусили проявити реакцію голкіпера Маценка, який зберіг свої ворота недоторканими. 

14011821 Перші 5 хвилини другої половини гри можна записати в актив «Арка-UKRAVIT»: у порівнянні з першою половиною гри вони діють сміливіше і, відповідно, змушують нервувати суперника. «ПП Валюк» частими замінами намагається підтримувати високий темп гри. За 7 хвилин до закінчення гри Стайков Г. ударом з розвороту, здається, знімає усі питання, щодо переможця, але суперник тут же знову до одного гола скорочує відставання у рахунку. Точніше там був автогол.  Гості знову мобілізуються і на 35 хвилині вже виграють 3:1. За той час, що залишалося зіграти можна було багато чого командам зробити, але їм не вдалося цього зробити.   

14011822

Олександр Герасименко, тренер команди «Арка-UKRAVIT»

Юрій Дмитренко, тренер команди «ПП Валюк» 

 

(екстраліга) «Рувер» Черкаси  «Шевченків край» Звенигородський р-н 2:1 (2:1)

 Голи: Андрейченко, Гарнага – Агарін М. 

Вже 17 січня команду зі Звенигородського району чекає матч у чемпіонаті України. Таким чином гра із непоступливим «Рувером» носила характер генеральної репетиції. З одного боку матч чемпіонату України, а з іншого – турнірне становище в обласних змаганнях змушує команду грати на перемогу. 

«Шевченків краю» потрібно було 10 хвилин, щоб підшукати ключі від воріт черкащан. Майже відразу Андрейченко зрівнює рахунок – 1:1. Тут Іщенку складно було зреагувати на удар. Помітно, що пропущений гол негативно вплинув на стан звенигородської команди. Натомість «Рувер» відчувши впевненість у своїх силах став частіше робити вилазки до воріт звенигородчан і на 14 хвилині виходять вперед 2:1. Завершальні хвилини тайму проходять напружено . Команда Косуна захищається, їхній суперник на підступах до штрафної робить багато передач, але до завершального прицільного удару справа не доходить. 

140118 23 Продовження матчу (другий тайм) очікувано почалося з активностей з боку «Шевченкового краю», але поки немає того пасу, який змусив би помилитися черкащан. На майданчику багато силової боротьби. Непомітно збігають чергові 10 хвилин гри. «Шевченків край» поки не йде у ва-банк, хоча з огляду на  рахунок у матчі їм потрібно було вже щось робити. Чи звенигородці бережуть сили до матчу чемпіонату України? 

За 5 хвилин до фінальної сирени «Шевченків край» бере тайм-аут. Мають бути зроблені якісь висновки. Так і є у Звенигородки виходить 5 польовий гравець. У «Рувера», відповідно, з’являється шанс збільшити свою перевагу. За 1 хв.14 сек. гості намагаються зі штрафного зрівняти рахунок, але не використовують цей момент. Тривають «валідольні» завершальні хвилини зустрічі, де черкаська не втрачає перемоги.       

140118 24

Павло Остренко, гравець команди «Шевченків край»

Віталій Косун,  капітан команди «Рувер»  

 

(екстраліга)  «Одна Родина» Черкаси – «TITAN» Черкаси 1:3 (0:0) 

Голи: Завгородній – Олійник, Горкун, Горбинко 

Після перегляду попереднього матчу ігрового дня, зустріч «Одна Родина» - «TITAN» проходить дещо спокійніше. Принаймі це стосувалося першої чверті матчу. Зустріч нагадує шахматну гру і поки команди не «розкриваються». Досвідчені воротарі команд Дяк («Одна Родина») і Кудін («TITAN») своїми діями вселяють надію на кінцевий позитивний результат. 

За 2 хвилини до перерви два гравці «Однієї Родини» один за одним виходять на сам на сам з Кудіним, але в обох випадка вихить переможцем воротар титанівців.     

140118 25 При неквапливому і розміреному темпі команди почали другу половину гри.  Все ніби було спокіно поки на 23 хвилині Горкун не вікрив рахунок у матчі. Не встигла «Одна Родина» отямитися від голу, як у хні ворота влітає лругий гол – 0:2. Тут нарешті команди оживилися і стали грати швидше. При таких умовах гості також вдаліше зіграли і фінальну десятихвилинку почали виграючи 3:0. Чи то титанівці втратили пильність, яи то сили стали їх залишати, їхній опонент зумів знайти у собі резерв і на 35 хвилині гри забити гол – 3:1. Незважаючи на те, що рахунок у матчі був переконливим для однієї з команд,  до кінця зустрічі ще багато чого могло статися, але «TITAN» вміло довів матч до перемоги. 

140118 26

Максим Стрижак, гравець команди «TITAN» 

Юрій Криштоп,  тренер команди «Одна Родина» 

 

(екстраліга)  «Дніпро» Черкаси  «Цетус» Черкаси  3:3 (2:2)

Голи: Калініч, Лобов, Степанов – Кіт (3) 

«На закуску» 6 туру матч між командами з лідируючої групи. З перших хвилин гри матч відповідає своєму статусу. «Дніпро» багато комбінує і вже на 7 хвилині гри відкриває рахунок у матчі: Степанов верхом дав пас на Калініча і той ударом головою відкриває рахунок у грі – 1:0. Цетусівці не могли погодитися з цим і пішли усіма силами вперед, змусивши дещо понервувати захист дніпрян. Захопившись атакою гості прогавили фланговий прохід Лобова, який збільшив перевагу – 2:0. Та все таки «Цетус» досягає свого маленького локального успіху і скорочує відставання у рахунку – 2:1. Проходить кілька хвилин і захист «Дніпра» дозволяє у їхній штрафній  Коту прийняти м’яч, обробити його і влучно пробити – 2:2. 

140118 27 Після відпочинку команди додали у швидкості і, відповідно, матч став ще більш видовищним. Гравці по обидві сторони багато комбінують, при цьому допускаючи по мінімуму неточностей при передачах. «Цетус» грає доволі таки уважно і дніпрянам потрібно шукати резерви, щоб вивести суперника із рівноваги. 

Цетусівцям за 5 хвилин до фіналу вдається вдало розіграти штрафний удар, але після удару Кота «Дніпро» врятувала стійка воріт. Тривають завершальні гри. Дуже напружено на майданчику. За трішки більше ніж хвилину до закінчення гри Степанов б’є по центру воріт без шансів Сорокіна виводить свою команду знову у цій зустрічі вперед – 3:2. За 40 секунд дофінальної сирени черкащани заробляють   ворота пенальті, який реалізує Кіт -3:3  

140118 28

 

Богдан Щерба, гравець команди «Цетус»

Андрій Калініч, капітан команди «Дніпро»

Читайте нас у Telegram-каналі. Там коротко і ясно.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter

Останні новини

29 квітня 2024
Читайте нас у Telegram. Підписуйтесь на наш канал
09:22
Сплутала педалі: в Умані водійка Lexus в'їхала в паркан
28 квітня 2024
19:16
На автодорозі Черкаси-Сміла сталася ДТП
17:32
“Черкасиенергозбут” закликає споживачів передавати покази електролічильника своєчасно
15:02
Пів сотні троянд та сльози: піротехнік з Умані освідчився коханій
13:00
Сьогодні річниця ракетного обстрілу Умані, коли загинуло 24 людини
11:15
У Черкаси приїздив міністр МВС
09:51
Черкаський ТЦК тимчасово припинив прийом документів на відстрочку
27 квітня 2024
17:59
Черкащанин Довбик закріпив своє лідерство у гонці бомбардирів іспанського чемпіонату
15:30
Цьогоріч на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма
13:47
Якими сервісами для передачі показів лічильника користуються черкащани
11:35
У Черкасах поліцейські прийшли до членів ВЛК
09:14
У Черкасах не стало експерта-криміналіста
26 квітня 2024
20:06
На Черкащині товариство, яке завищило ціну за електроенергію, сплатить понад 160 тисяч до бюджету
19:07
В ОВА повідомили останні дані щодо ліквідації наслідків ракетного удару по Смілі
18:14
На Уманщині може бути чутно вибухи 
17:06
Вічна пам'ять: на Черкащині попрощаються із військовим
15:58
На Черкащині розпочали обстеження місць відпочинку до купального сезону
15:36
Для черкаських захисників облаштували каплицю
14:58
У Черкасах виявили пошкоджене авто, водій якого мав із собою наркотики
14:20
Впав разом із пасажиром: на Черкащині мотоцикліст намагався втекти від поліцейських (ВІДЕО)
13:59
“Всі борги реструктуризуються. Головне, щоб споживач мав намір оплатити”, – "Черкасиенергозбут" про боржників за електрику
13:51
У Черкасах вшанували пам'ять загиблих під час аварії на Чорнобильській АЕС